Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, ilçe başkan yardımcısı Sinan Kılınç ile birlikte Özkul Çolak Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Cadde esnafına covid-19 salgını sürecinde fedakârca çalışan esnafa hayırlı işler dilerken, sıkıntı ve beklentilerini dinledi.

Esnaf ziyaretlerini önemsediklerini belirten İlçe Başkanı Öksüz, esnafla yaptığı sohbetlerde, görüş ve önerilerinin kendiler için önemli olduğunu ifade ederek “Bizler, esnafımızı önemseriz. Çünkü esnaf, ülke ekonomisinin önemli temel taşlarından biridir.  Esnaf güçlü ise, ekonomi de güçlüdür. Özellikle pandemi sürecinde en fazla etkilenen kesimlerin belki de başında esnaf gelmektedir. Esnafımız, kimi zaman siftah etmeden kepenk kapattı. Devletin bu konuda desteğini daha fazla olması gerektiğine inananlardanım” dedi.

Başkan Ramazan Öksüz, ülkedeki gelişmelerin ancak ve ancak milli politikaların geliştirilmesi ve uygulanmasıyla mümkün olabileceğine işaret ederek şöyle konuştu:

“Merhum hocamız, liderimiz Necmettin Erbakan’ın geliştirdiği Milli Ekonomi Hamlesi gerçekleşebilseydi şu anda bu sıkıntılar olmazdı. Türkiye’nin kurtuluşu, milli politikalar ve ekonomi modelleridir. Bir başka modeli uyarlamak ülkeye faydadan çok zarar getirir.

Başkan Öksüz, ziyaretlerde bulunduğu esnafa, Erbakan’ın haşatının anlatıldığı kitabı hediye ederek “Okursanız, daha iyi tanırsınız” sözlerini de söylemeyi ihmal etmedi.

 

Editör: TE Bilisim