İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Gençlik Merkezi protokolü için bir araya gelen Hatay Gençlik ve Spor İl müdürü Cemil Şensöz ve İskenderun İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin’i makamında ağırladı.

 

‘Kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında faaliyet gösterecek’ Gençlik Merkezi işbirliği protokolü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İSTE arasında imzalandı. Ardından Kütüphane binasında açılacak olan Gençlik Merkezinde değerlendirmelerde bulundular.

 

İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Gençlik Merkezini evi gibi gören gençlerden İSTE’de okuyanların 7/24 kullanabileceği Genç Ofis hayalleri için ilk adımı atarak protokolü imzaladıklarını söyledi.

Keskin, ayrıca Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, İskenderun Teknik Üniversitesi ve Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’ye, Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e teşekkür etti.

 

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, kendisine gösterilen misafirperverlik ve gençlik merkezi çalışmaları için İSTE Rektörü Depci’ye teşekkür ederken; İSTE’nin kurulduğu günden bu yana bölgeye ve ülkeye katmış olduğu değerinde önemine dikkat çekti.

 

Rektörü Depci, İSTE Gençlik Merkeziyle gençlere farklı alanlarda destek olmayı amaçladıklarını ifade ederek “Hem fiziksel hem de eğitim noktasında gençlerimize katkı sunacağız.  Gençlik merkezlerinin mikro düzeyde bölgemize makro düzeyde ülkemize faydalı gençler yetiştirmemizde önemli bir rolü olacağına inanıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim