CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ayhan Tosyalı, iş insanları Recep Atakaş ve Nuri Üysen ile çok sayıda davetlinin katılım gösterdiği açılışta, gastronomi öğrencilerinin hazırladığı yiyecekler, katılımcılara ikram edildi.

Ödülünü Şube Müdüründen Aldı Ödülünü Şube Müdüründen Aldı

 

Açılış öncesi,  İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, 2021 yılı içerisinde yaptıkları çalışmaları slayt eşliğinde anlattı. İSTE Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen sunumda, akademik ve idari çalışmalar, ağaçlandırma, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları, laboratuvar çalışmaları, etkinlikler, akademik başarıları hakkında ayrıntılı bilgiler aktaran Rektör Depçi; “2021 yılı içerisinde üniversitemizin tüm bileşenleri, gerek akademi, gerek idari personelleri, tüm şehrin emekçileri ile beraber olarak, özellikle çok değerli iş adamlarımız, tüm protokolümüz ile birlikte yapmış olduklarımızı sunum şeklinde hazırladık. Biz yeni bir üniversiteyiz, gelişim zaman alır. Bürokratlarımızın, siyasilerimizin, bölge halkımızın desteğiyle gelişmeye, büyümeye devam ediyoruz. Desteklerinden ve katkılarından dolayı, bürokratlarımıza, siyasilerimize, iş insanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.  

 

Salondaki sunumun ardından, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in katkılarıyla hayata geçirilen ‘İSTE Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Uygulama Mutfağı’na geçildi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Mutfağının açılış kurdelesi tüm protokol üyeleri tarafından birlikte kesildi. Kurdele kesiminin ardından, mutfağı gezen protokol üyeleri ve davetliler, öğrencilerin hazırladığı ikramlıkların tatlarına da baktılar. Rektör Tolga Depçi, Gastronomi mutfağında kullanılan tüm makineleri kendilerine temin eden Vekil Suzan Şahin’e teşekkürlerini iletti.

Daha sonra İSTE Merkez Yemekhane Mutfağı da gezildi.

Editör: TE Bilisim