Konuklarını çok sıcak bir şekilde karşılayan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depçi, üniversiteyi en iyi şekilde yönetmeye gayreti içerisinde olduklarını belirterek üniversite - sanayi işbirliği için iş adamlarını ziyaret ederek yapılması gerekenler konusunda sohbet ettiğini söyledi.

Üniversitenin tek kuruşunu bile olumsuz yönde harcamamaya dikkat edeceğini sözlerine ekleyen Rektör Depçi “Daha iyi çalışma yapabilmek ve daha aktif olabilmek için bazı görevlendirmeler ve birimler arasın da birleştirmeler yaptık. Pandemi döneminde bilindiği gibi yüz yüze eğitim henüz yapılmıyor. Ancak üniversitemiz bugüne kadar çok olumlu gelişmeler sağladı, bundan sonra da sağlayacak. Bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de Türkiye’deki üniversitelerin içinde en genç ikinci Rektör olarak üstün başarılar dileğinde bulundu ve Üniversite deki başarılar İskenderun ve çevresine olumlu şekilde mutlaka yansıyacağına işaret ederek kentin göz bebeği bu kuruma basın olarak destek olmaya devam edeceklerini iletti.

Editör: TE Bilisim