Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı ile , devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapıldığı belirtildi.

Beş Temmuz İlkokulu ev sahipliğinde, Kaymakam İskender Yönden'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları, öğrenci velileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Yönden, toplantı öncesinde okul binasını gezerek, okulun genel durumuna yönelik yaptığı incelemenin akabinde okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, öğrenci velileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve ihtiyaçlar hakkında detaylı bir istişare yaptı.

İlk olarak toplantıya ev sahipliği yapan Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Ceyhun Memiş tarafından okulun genel durumu ve eğitim hizmetinin işleyişi hakkında bilgi aktardı.

Daha sonra  çevrede bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapıldığı, devlet okullarının genel durumu hakkında değerlendirme yapıldı.

LGS merkezi sınav başvuruları isteğe bağlı yapılacak LGS merkezi sınav başvuruları isteğe bağlı yapılacak

Editör: TE Bilisim