2021-2022 eğitim öğretim dönemi yurt genelinde olduğu gibi yüzyüze eğitime İskenderun Gelişim Sitesi içerisinde bulunan, bir süre önce el değiştiren Özel Çocukeli Anaokulunda da eğitimciler ile çocuklar buluştu. Geleceğin büyüklerini yetiştirmek üzere okul öncesi eğitim veren kurumda çocukların daha iyi gelişimine katkı sunmak, iyi bir eğitim alabilmeleri için yeniden yapılanma yeni eğitim sezonu öncesi tamamlandı. Eğitim kadrosunu yenileyen, 3-6 yaş aralığı çocuklara yaşayarak öğrenme modeliyle eğitim hizmeti veren Anaokulunda yeniden yapılanma kendini hissettiriyor.  

 

Çocuklara akademik anlamda eğitim hayatlarına donanımlı bir şekilde başlayabilmeleri için uzman kadrosuyla eğitime devam edildiğini belirten Çocukeli Anaokulu öğretmenlerinden Şerife Yüksel “Butik sıra dışı Anaokulu olma özelliğini taşıyan kurumumuz İskenderun’da okul öncesi eğitime yeni bir ivme katmak için yola çıktık” dedi.

 

Alanında uzman kadroyla yabancı dil, zeka oyunları, At biniciliği, beden eğitimi, görsel sanatlar, müzik, jimnastik branşlarında eğitim verdiklerini de kaydeden Şerife Yüksel “Tüm bunların yanında Montessori eğitimiyle çocuklarımıza yaşayarak öğrenme becerileri kazandırılırken hayvan ve doğa sevgisini aşılıyoruz. Oyun parkından oyun alanlarına, ekolojik bahçesinden ağaç eve kadar mükemmel dizayn edilmiş okulumuzda çocuklarımızın kendilerini mutlu ve huzurlu hissetmelerini sağlıyoruz. 2021-2022 eğitim öğretim yılı kayıtları devam etmektedir. Velilerimizi çocuklarıyla birlikte kurumumuzda sunulan eğitim hizmetini yakından görmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilisim