İskenderun.org haber portalı ve Sektörel Dergi imtiyaz sahibi Ufuk Aktuğ, Halit Sapmaz, İdris Aydoğan ve Halit Tunç’un konuk ettiği ziyarette Av. Cihan Önal’a, CHP Hatay İl Başkan Yardımcılarından Ali Rıza Toprak, Partili Reşat Çağlar da eşlik etti.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde avukatlık mesleğinin yanı sıra yaşadığı kente hizmet için yönünü siyasete çeviren Av. Cihan Önal, insanların haber alma özgürlüğüne çok önemli katkı sunduğuna inandığı İskenderun.org ekibinin kuruluşundan buyana verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İskenderun.org ekibini gazetecilik mesleğini yerine getirirken ‘güvenilir habercilik’ açısından her zaman takdir ettiğini ve kuruluşundan buyana yakın takipçisi olduklarını ifade eden Av. Cihan Önal “Türkiye Cumhuriyetinin köklü partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapıyorum. Babam ve yakınlarım bu partide hep siyaset yaptılar. Biz de Avukatlık mesleğiyle edindiğimiz tecrübe, bilgi birikimle, belli bir noktadan sonra yaşadığımız kente hizmeti zorunlu hale getirdi. Yaşadığım kente en iyi hizmeti belediye başkanı olarak verebileceğime inandığım için CHP’den aday adaylık çalışmalarımı erkenden başlattım. Öncelikle birlikte çalışacağımız yol arkadaşlarımla bu uzun yolculuğun başındayız. Ağır ama emin adımlarla ilerleyerek bizi bilen kent halkına, nasıl bir hizmet vereceğimizi anlatacağız” diye konuştu.

İskenderun.Org ekibi ile CHP Belediye Başkan aday adayı Av. Cihan Önal, CHP Hatay İl Başkan Yardımcılarından Ali Rıza Toprak ve Partili Reşat Çağlar karşılıklı sıcak bir ortamda sohbet etme imkanı buldu.

Editör: TE Bilisim