Bölge eğitim sorumlusu Fatma Arguz koordinatörlüğünde birkaç gündür süren öbek örgütlenmesi eğitimleri devam ediyor. Antakya, Reyhanlı ve Dörtyol’dan sonra İskenderun’da yapılan eğitim çalışması partililerden ilgi gördü.

Partililere yönelik Parti İçi Eğitim Bilim Sorumlusu Fatma Arguz ve Hatay Eğitim Koordinatörü Duygu Kerimoğlu ile İskenderun Eğitim Görevlileri Meral Yıldız, İklime Kabasakal ve Arsuz Eğitim Sorumlusu Mustafa Gökpınar, yönetimindeki ‘Öbek eğitimi’ tamamlandı.

İki günlük İlçe Öbek Eğitimlerinde Reşit Korkmaz ve Nilgün Selçuk ile Veli Polat  da bilgi paylaşımında bulundu.

 

Başkan Arı’nın ilk talimatı arapça tabelaların kaldırılması oldu Başkan Arı’nın ilk talimatı arapça tabelaların kaldırılması oldu

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, halka söz verdiklerinin altını çizerek “Onlara bu memlekette baharı yaşatacağız.

Halkın iktidarını sokak sokak, hane hane dolaşarak, programımızı anlatarak inşa edeceğiz. Katılımcılara katkılarından, eğitmenler arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı örgütüm adına teşekkür ediyorum” dedi.

‘Öbek örgütlenmesi’ eğitimine katılan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, emek veren tüm eğitmenlere, katılımcılara ve örgüt başkanlarıyla yönetimlerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim