CHP Arsuz İlçe Örgütü ile Kadın Kollarının düzenlediği "Kadına Şiddete ve Çocuk İstismarına Hayır" sloganıyla 15-16 Ocak tarihleri arasında Gözcüler Çok Amaçlı salonunda Ödüllü Satranç Turnuvasına, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Yasemin Yılmaz Sarıeroğulları, Kadın Kolları MYK Üyesi Esinur Devrim, İl Başkanı Dr. Ramiz Parlar, Arsuz CHP. İlçe Başkanı Mahmut Şirin ve Yönetimi, Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, İl Başkan Yardımcısı Ercan Güçlü, Kadın Kolları Başkanı Leman Yılmaz ve Yönetimi, Belediye Başkanı Asaf Güven ve Gözcüler Muhtarı Züher Ekenel katıldı. Sinevizyonla CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka katılım sağlayarak, Santraç Turnuvasına katkı sunanlara teşekkür ederek başarılar diledi.

CHP Hatay İl Başkanı Dr. Ramiz Parlar, Türkiye genelinde zaman zaman çok güzel projeleri uyguladıklarını belirterek “Arsuz ilçemiz de Türkiye’de örnek ve öncülük yapan bir ilçe, Partimizin teşkilatını kutluyorum. Satranç turnuvası sonunda bir araya geldik. Satranç gibi asil ve güzel bir sporun oyuncuları olan gençlerimiz, çocuklarımız ve siz ailelerimizin yetiştirdiği bu pırıl pırıl gençler, çocuklar ülkemizin geleceği için bizim umudumuz. Bizim de çabamız zaten onlara güzel bir gelecek sunmak” diye konuştu.   

Satranç hakemleri gözetiminde gerçekleşen müsabakalar çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Satranç oynarken düşünmeyi ve sabretmeyi de öğrenen çocukların yaptığı hamleler büyüklere taş çıkardı. Miniklere katılım belgelerini ve madalyalarını düzenlenen törenle verildi.

İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti'de bir istifa daha

Editör: TE Bilisim