Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın kendisinden 2 milyon TL istendiği ve kendisiyle ailesinin ölümle tehdit edildiği yönündeki şikâyeti üzerine çalışma başlattı.
Yürütülen çalışmalar sonucunda olayın şüphelileri olduğu belirlenen S.K. ve Ş.K., farklı adreslerde yakalanarak gözaltına alındı.
ARAMALARDA ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
Şüphelilerin ikametlerinde, araçlarında ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 otomatik av tüfeği, 1 pompalı av tüfeği, 2 kırma av tüfeği, 293 adet 9 mm tabanca fişeği, 2 adet 7,65 mm tabanca fişeği, 30 av tüfeği kartuşu ve 3 av tüfeği şarjörü ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden Ş.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.