İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’nin yeni dönem meclisini belirlemek amacıyla yapılan seçimler, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirildi.

Saat 09.00’da başlayan seçimlerde sektör temsilcileri sandık başına giderek oylarını kullandı. Mevcut Başkan Kemal Kutlu, Fatin Bereketoğlu ve Ferit Uyar’ın listelerinin yarıştığı seçimde oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi.

İki sandıkta yapılan sayım sonucunda, 267 kayıtlı üyeden 208’inin oy kullandığı belirtildi. Oyların dağılımı Kemal Kutlu 97, Fatin Bereketoğlu 47 ve Ferit Uyar 64 şeklinde gerçekleşti. 97 oy alan Kemal Kutlu, en yakın rakibi Ferit Uyar’ı 33 oy farkla geride bıraktı.

Seçim sonrası tebrikleri kabul eden ve teşekkür konuşması yapan İMEAK İskenderun Deniz Ticaret Odası Başkan Kemal Kutlu “Üyelerimizin oylarıyla yeniden kazanmış olduk. Ferit Bey'i de tebrik etmek lazım. İyi oy aldı. Biz hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeni binamız da bittikten sonra daha güzel olacak. Herkese Teşekkür ederim” dedi.