Kaza, Reyhanlı ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de meydana geldi. Seyir halindeki elektrikli 3 tekerlekli mopedi kullanan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle mopette bulunan bir kadın ile çocuk yola savruldu.
O sırada mopedin arkasından gelen otomobil sürücüsünün dikkati sayesinde yola düşen 2 kişi ezilmekten son anda kurtuldu. Çevrede kısa süreli paniğin yaşandığı kazada vatandaşlar büyük korku yaşadı.
Öte yandan kaza anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde çarpmanın etkisiyle kadın ve çocuğun yola savrulduğu, arkadan gelen aracın ise son anda durduğu görüldü.
Park halindeki aracın sahibinin olay yerine gelmemesi üzerine moped sürücüsünün bir süre sonra bölgeden uzaklaştığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.







