Kuşaktan kuşağa aktarılan üretim geleneğiyle faaliyetlerini sürdüren Okay Yayladağı Lokum’un firma ortaklarından Cemil Furkan Okay, markalarının bugün geniş bir müşteri portföyüne ulaştığını belirterek “Firmamız Hatay’ın Yayladağı ilçesinde üretim yapıyor. Dört kuşaktır bu işi sürdürüyoruz. Hatay genelinde de yedi şubeyle hizmet veriyoruz” dedi.
Fuarda yer alma amaçlarının gençlerle buluşmak ve tecrübelerini paylaşmak olduğunu ifade eden Cemil Furkan Okay, üniversite öğrencileriyle fikir alışverişinde bulunmanın önemine dikkat çekti.
Bu fuarda bulunma amaçlarının yeni yetişen neslin, üniversitedeki gençlerin kendi sektörlerine katabileceği fikirleri görmek ve onların bu işin neresinde olabileceklerini konuşmak olduğunu dile getiren Okay, “Onlara dokunmak ve tecrübelerimizi paylaşmak istedik. Bu tür programlar sayesinde gençlerle temas kuruyoruz. Hem ürünlerimizi hem de firmamızı tanıtıyor, aynı zamanda öğrencilerle fikir alışverişinde bulunuyoruz” diye konuştu.







