Dodi Eğitim Kurumları kurucusu Eğitimci Gülser Yiğit, defileyi düzenleme amaçlarının çocuklara güzel bir anı bırakmak olduğunu belirterek, "Anneleri gülümsetecek, çocuklarımıza ileride hatırlayacakları hoş bir anı bırakmak istedik. Panço ile yaptığımız bu iş birliği sayesinde çok özel bir etkinlik gerçekleştirdik," dedi.

DAĞDER'de ilk kadın başkan: Derya Başak DAĞDER'de ilk kadın başkan: Derya Başak

Panço Çocuk Giyim işletme sahibi Bahar Yılmazlar ise etkinliğe dair duygularını, "Amacımız çocukların enerjilerini ve renklerini burada yaşatmaktı. Dodi Eğitim Kurumları ile dördüncü kez bir araya geldik ve yine çok keyifli bir defile ortaya çıktı," sözleriyle ifade etti.

Etkinlikte minik mankenlerin sahneye çıkışı izleyenlerden alkış aldı. Organizasyon, hem çocuklar hem de aileleri için unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazındı.

Dodi Defile (16)Dodi Defile (15)Dodi Defile (14)Dodi Defile (13)Dodi Defile (12)Dodi Defile (11)Dodi Defile (10)Dodi Defile (9)Dodi Defile (8)Dodi Defile (7)Dodi Defile (6)Dodi Defile (5)Dodi Defile (4)Dodi Defile (3)Dodi Defile (2)Dodi Defile (1)