Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Emir Nur ile İskenderun Özel Başkent Okulları öğrencisi Başar Deveci, elde ettikleri büyük başarı dolayısıyla Kaymakam Muhammet Önder'i ziyaret etti.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen kabulde öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Önder, LGS'de gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kendilerini tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Başarıda emeği bulunan aileleri, öğretmenleri ve okul yöneticilerini de kutlayan Önder, öğrencilerin eğitim hayatlarında aynı azim ve kararlılıkla yollarına devam etmeleri temennisinde bulundu.
LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan Emir Nur ve Başar Deveci'nin başarısı, İskenderun'da eğitim camiası ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Öğrencilerin elde ettiği derece, ilçenin eğitim alanındaki başarılarına önemli bir katkı olarak değerlendirildi.








