Şampiyonluk mücadelesi veren Düzcespor, grupta 2. sırada olan İskenderunspor'u, 18 Temmuz stadında konuk etti. Stadı dolduran taraftarların yoğun desteğini arkasına alan, Burak Olcar, Vural Gül, Çağlar Mehmet Uludağ hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. 4. dakikada Düzcespor'un kaydettiği gol ofsayt sayıldı. Rakibi karşısında büyük baskı ile oyuna başlayan Düzcespor'da önce Recep sonra Nevzatın şutları kornere çıktı.

9. dakikada rakip hızlı geldi, Emre kademeye girerek rakibin şutunu bozdu.

13.dakikada Düzcespor'da Samet yüzde yüz golü atamadı.

Hatay’ı Kümede Bırakmak istiyoruz Hatay’ı Kümede Bırakmak istiyoruz

40. dakikada Oğuzhan ile kullanılan kornerde top kalecide kaldı. İlk 45 dakika 0-0 sona erdi.

ikinci yarıda 55. dakikada Murat yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamadı.

Düzcespor bu dakikalarda İskenderunspor kalesine yüklendi.

Dakika 78 Murat kaleciyle karşı karşıya kaldı, kafayla vurduğu topta yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamadı.

Maçın normal süresi 0-0 sona ererken hakem 4 dakika süre ilave etti.

90. dakikada konuk ekip İskenderunspor Aydın Yılmaz’la sağdan serbest vuruş kullandı, 18’in içinde Ömer Turan’ın kafayla yükseklik kazandırdığı meşin yuvarlakla buluşan Abdurraman Koyucu şık bir röveşata vuruşuyla top filelerle buluştu, ancak gol ofsayt sayıldı.

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere noktalanırken, lider puanını 68’e, konuk ekip İskenderunspor da 62’ye yükseltirken, sıralamada da üçüncü sıraya düştü.  

Bu arada deplasmanda İstanbul Beyoğlu Yeni Çarşıspor’u 0-3 mağlup eden Iğdırspor da puanını 63’e yükselterek, grupta ikinci sıraya yerleşti.  

 

Editör: TE Bilisim