Yayladağı Belediyesi tarafından hayata geçirilen Devrent Sosyal Tesisleri, hafta sonunu fırsata çevirmek isteyen vatandaşların yeni seçeneği oldu. Hem kendi çadırlarıyla hem de alanda bulunan çadırlarla konaklama fırsatı bulan kampçılar, Hatay’ın yeni yüzü Devrent Sosyal Tesislerini doldurdu.

YAYLADAĞI GELİŞİYOR, GÜZELLEŞİYOR

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın Sosyal Tesislerinde hazırladıkları kamp alanında ilk misafirlerin çadırlarını kurmasıyla bölgenin tercih noktası olarak ilgi gördüğünü belirterek “Tercihleri için kamp ekibine Yayladağı Belediyesi olarak teşekkür ediyoruz. Yayladağı Belediyesi olarak ilçemizin gelişip güzelleşmesi adına var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

16 BİN MİSAFİRİ AĞIRLADIK

Doğal güzellikleri turizme kazandırmak ve sosyal alanları daha işlevsel hale getirmek adına Devrent Sosyal Tesisleri’nde yaptıkları çalışmaların sürdüğünün altını çizen Başkan Yalçın “Son 5 ayda tesislerimizde hizmete giren; Zipline, Paintball sahası, Macera Park, Restorant Tandır , Çadır kamp alanı, mangal alanları, çeşmeler, mini gölet ve banklarla güzelleştirdiğimiz serbest piknik alanımızda; Bir dönemi pandemi sürecine denk gelmesine rağmen 5 ayda yaklaşık 16 bin misafiri ağırladık. Ayrıca geçtiğimiz ay tamamlanan kır düğün salonumuz birçok mutlu güne ev sahipliği yaptı. Yeni istihdam alanları da oluşturan tesisimizde, ‘Yayladağı Kent Kart’ sistemi ve birçok ‘ilki’ daha hizmete sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilisim