İSKENDERUN SPOR İSTEDİĞİNİ ALDI İSKENDERUN SPOR İSTEDİĞİNİ ALDI

Sporda turuncu-mavili ruhu taşıyan iki kulübün başarıda birbirine verdiği manevi destek spor kamuoyunun takdirini aldı. İki hata önceden Engelsiz Basketbol 1. Liginde şampiyonluğunu ilan eden İskenderun Engelliler Kulübünün, ‘Biz şampiyon olduk, şimdi sıra 3. Ligde İskenderunspor’da’ şeklindeki manevi desteği iki kulüp arasında çok güzel bir dayanışmanın da önünü açtı. Kulüp Başkanı Hakan Bolat da kendi saha ve seyircisi önünde oynanacak yarı final ikinci karşılaşmasının hasılatını da İskenderun Engelliler Kulübüne olarak verileceğini açıklamıştı.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği İskenderun Spor - Ordu Spor maçının toplam hasılatı belirlendi. Konuyla ilgili İskenderun Engelliler Kulübü Başkanı Suat Atasever yaptığı açıklamada maçın bürüt hasılatının 86,895 TL olduğunu belirterek “Toplam maç masrafı 33,061 TL düşüldükten sonra kalan 51,333 TL Engelliler Spor Kulübü hesabımıza yatırılmıştır. Değerli başkanımız Hakan Bolat’a bu çok duyarlı davranışı için sporcularım ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Şampiyonluk yolunda şahsım ve takımım olarak final maçında Ankara’da İskenderun Sporumuzun yanında olacağız” dedi.

ATASEVER'DEN TARAFTARLARA OTOBÜS TAHSİSİ

Bu arada Turuncu Mavili ekip İskenderun Spor'un Çarşamba günü oynanacak olan Final karşılaşması öncesinde İskenderun Engelliler Basketbol Takımı Başkanı iş adamı Suat Atasever de, taraftarlara 1 adet otobüs tahsis ettiğini duyurdu.

Editör: TE Bilisim