Son yıllarda yaşanan çok sayıda kötü olayla sarsılan dünyayı gerçekten de iyilikler ayakta tutuyor. Bitmişliğin, tükenmişliğin umutsuzluğun karabulut gibi çöktüğü şu günlerde iyi insanların iyi bir şeyler yapması; umutsuzluğa umut, mutsuzluğa mutluluk, tükenmişliğe enerji kedere sevinç oluyor.

İskenderun’da amatör futbol oynadıktan sonra özel bir firmada çalışmaya başlayan Emrah Ceren de, dünyayı saran coronavirüs covid-19 salgını döneminde kendini ‘İyilik hareketine’ adayarak iyi insanları etrafında toplamak üzere iyiliğin gücünü, umuda sevince dönüştüren güzel bir organizasyona imza attı.

Sosyal medyada tespit ettiği ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının karşılanması için çevresindekileri harekete geçiren Emrah Ceren umutsuzluğa kapılanların yüzlerini güldürmeye başladı.

İskenderun Gültepe Mahallesinde yaşayan tekerlekli sandalyeye mahkum bir engellinin hayatını kolaylaştırmak için harekete geçen Emrah Ceren, çevresindeki iyilik sever dostlarıyla birlikte akülü engelli aracını kısa sürede temin etmeyi başardı. İhtiyacın karşılanmasıyla yetinmeyen Emrah Ceren, iyiliğin sürprize, daha keyifli hale getirmek üzere renkli bir organizasyon yaptı.  

Emrah Ceren, ortopedik engelli ahraz Muhammet Can Keskin’i evinden kucağına alarak mahallenin meydanında hazırlanan meşale ve volkan gösterisi, konfetiler ile alkışlar arasında tek hayali akülü tekerlekli sandalyesine oturttu. Bu anlarda ise Muhammet Can’ın sevinci, mutluluğu herkesi duygulandırdı.

Muhammet Can Keskin hayallerine kavuştu ve iyilik hareketinin lokomotifi Emrah Ceren, akülü tekerlekli sandalyenin nasıl kullanılacağını gösterdi, birlikte tatbik ettikten sonra, mutluluğu dönüşen iyiliğe katkı sunanlara teşekkür etti.  

Editör: TE Bilisim