Funda ile Muhammet Acer çiftinin nikah merasimine Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere Ak parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz,İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, MKÜ Prof. Dr. Rektörü Hasan Kaya, İskenderun İlçe Emniyet müdürü Nevzat Güneş, Arsuz Emniyet Müdürü Dinsever Kalkan, Ak Parti ve MHP il ilçe başkanları, kamu kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

2000 yılında Bitlis’in Tatvan ilçesinde şehit olan Polis memuru Mehmet Selçuk’un güzel kızı Saniye Funda Selçuk ile Acer ailesinin yakışıklı oğlu Muhammet Acer’in salona gelmesiyle birlikte nikah merasimi gerçekleştirildi.

Genç çiftlerin nikahına Devletin ve Milletin temsilcileri şahitlit ettik. Hatay Valisi Rahmi Doğan kıyılan nikah sonrasında Hayatlarını birleştiren gençlere seslenerek sizlere bir ömür sağlıklı ve huzurlu yaşam diliyorum. Saygıyı bir birinizden esirgemeyin diyerek evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Editör: TE Bilisim