Uygunlar İstikbal İskenderun ve bölge halkına daha geniş ürünlerle buluşturmak amacıyla İsmet İnönü Mahallesi E91 Karayolu üzerinde 3. Şubesinin açılışı için düzenlenen tören ilgi gördü. Uygunlar İstikbal Mağazaları işletmecisi Sabahattin Uygun, 1957 yılında başlayan marka yapılanmalarının İskenderun Bölgesinde 3. noktada hizmette olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

3. mağazasıyla 5 bin metrekarede hizmet verdiklerini belirten Sabahattin Uygun “Ürünlerini müşteriyle buluşturdukları markalarının Çukurova bölgesinde 41. Türkiye geneli 652’inci noktası olan mağazalarıyla 1950’den bu yana Uygunlar Ailesi olarak İskenderun ve bölge halkının hizmetine kendimizi adadık. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. 3. şubeyi açmaktan büyük gurur yaşadı. Açılışa özel indirimler ve kampanyaları görmek için vatandaşları mağazamıza bekliyoruz” diye konuştu.

İstikbal Çukurova Bölge Pazarlama Koordinatörü Kadir Yön de, 2002 yılından bu yana yola çıktıkları Uygunlar Ailesine teşekkür ederek “Bugüne kadar yaptıkları yatırımlarla ve istihdamla markamıza ve bölgemize ciddi katkı sağladılar” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise ilçe ekonomisinin çok canlı ve dinamik olduğuna dikkat çekerek “Müteşebbislerimiz buna inanıyor ve burada işyeri açabiliyor. Allah’a çok şükür ki, İskenderun’umuz cazibe merkezi. İskenderun hem içerden, hem dışarıdan yatırımcıları kabul edebiliyor. Bu işyerinin önce Uygunlar Ailesine, sahiplerine, çalışanlarına ve buradan hizmet alan tüm müşterilerine hayırlar getirmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de açılışı gerçekleştirilen bu güzel mağazanın İstikbal ile Uygunlar ailesine, şehre ve buradan hizmet alacak hemşerilerine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ettiğini ifade ederek ‘Hayırlı uğurlu olsun’ dileğinde bulundu.  

İskenderun, Arsuz ve Belen kaymakamları, Milletvekili, Belediye başkanı ve Protokolün diğer üyeleri ile katılımcılar tarafından açılış kurdelesi kesilerek Uygunlar İstikbal 3. Şube mobilya mağazası törenle hizmete girdi.

Törene AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Başkanı Uğur Fırat, Türk Telekom İskenderun Şube Müdürü Metin Kördemir, İskenderun Sosyal Hizmetler Müdürü Yılmaz Balaman, İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz, İskenderun Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri, İskenderun Kasaplar Odası Başkanı Nevzat Sert, İstikbal Çukurova Bölge Pazarlama Koordinatörü Kadir Yön, İstikbal Çukurova Bölge Pazarlama Müdürü İsmail Albayrak, İTSO Vakıf Başkanı Doğan Erten, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilciliği Başkanı Neşet Turhan, Uygunlar Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Uygun, Sabahattin Uygun, Hasan Uygun, Sadık Uygun, İbrahim Uygun kardeşlerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

 

Editör: TE Bilisim