Geçen yıl ikinci ligin kıyısından dönen ve final maçlarında gösterdiği performansla Türkiye’de Futbol camiasının yakından takip ettiği İskenderun spor A.Ş. yeni sezon için gerek teknik heyet, gerekse futbolcu transferiyle bu sezon 3. Ligde misafir olduğunu hissettiriyor. Ankara Kızılcahamam ve Bolu Karplas’ta uzun ve verimli bir kamp dönemi geçiren turuncu-mavili ekip, şehre döndü.  

Beş temmuz stadında ilk antrenmanına çıkan futbolcuları İskenderun spor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat, ikinci Başkan Gülcan Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Celal Velioğlu, Dünyaca ünlü teknik adam ve İskenderun spor A.Ş. Kulüp CEO’su Jan Olde Riekerink, Futbol Şube Sorumlusu Güney Kanat, Sportif Direktör Mustafa Soley yalnız bırakmadı.

Takım otobüsünün Beş Temmuz Stat alanına gelmesiyle birlikte taraftarlar takıma moral desteği verdi. Sezonun kazasız ve sağlıklı geçmesi için kurbanın kesildiği stada futbolcular alınlarına kurban kanı sürülerek sahaya girdi. 

İskenderun spor A.Ş. Taraftarlar Derneği futbolculara baklava ikramında bulundu. Sonrasında ise teknik heyet ve futbolcular Beş temmuz stadında uzun bir aradan sonra çalışmalarına başladı.

Editör: TE Bilisim