İskenderun’da da gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğinde bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “Biz yeşili korumamız, arttırmamız lazım. İskenderun’a göreve geldiğimden buyana yeşil alanların artması yönünde ciddi çalışmalarım var. Bunlara somut örnek verecek olursak, bu ayın 8’inde ihalesini yaptık. Stadımızın yerine yeni bir millet bahçesi olacak, bu demek değildir ki stadımızdan vazgeçeceğiz. 7 Aralıkta da şu ankinden çok daha modern güzel bir stadın ihalesini yapıp, inşallah 15 ay gibi kısa sürede, İskenderun’umuza süper lig maçlarının bile oynanacağı bir stat kazandıracağız” diye konuştu.

Uludağ Enerji Hatay’lı Depremzede Çocuklarla Uludağ Enerji Hatay’lı Depremzede Çocuklarla

Ayrıca önümüzdeki günlerde ihale tarihi belli olduğunda İskenderun’a Ziraat Bahçesi olarak bilinen 243 dönüm alanın yeşil alan, park olması yönünde şu an projenin sonuna geldiklerini vurgulayan Başkan Tosyalı “İnşallah önümüzdeki günlerde onun tarihi belirlenecek. İskenderunlu hemşherilerimiz ile 5 ilçe ve çevre illerden gelenlerin uğrak yeri, zaman geçirecekleri bir park oluşturacağız” dedi.

Başkan Tosyalı, İskenderun’da göreve geldiği günden buyana yeşili arttırmak, yeşili korumak, yeşile saygılı olduklarının altını çizerek bu konuda destek veren, çabası olan, kurum kuruluşlara ve herkese de teşekkür etti.    

Editör: TE Bilisim