Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70. Kuruluş yıldönümünde, 81 ilden gelen iş dünyasının temsilcilerini başkentte buluşturdu. Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un da katılımıyla hizmet şeref belgesi takdim töreni düzenlendi.

Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Delegeler ve Genel Sekreterlerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde 10, 20, 30 yılık Delege ve Başkanlara Hizmet Şeref Belgesi Plaket Takdim Töreni ve 10 yıldır camiaya büyük bir gayretle hizmet veren Genel Sekreterlere yönelik ise ödül töreni gerçekleştirildi.

Törende, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Orhan Yüksel’e görevinde 17. Yılı tamamlaması sebebiyle Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından plaket verildi.

Hizmet Şeref belgesi ve plaketi alan Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Orhan Yüksel “Görevim esnasında her daim desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu Başkanım Necmettin Zaroğlu'na, Yönetime ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Kıbrıs gazisi emekli Albay vefat etti… Kıbrıs gazisi emekli Albay vefat etti…

Editör: TE Bilisim