İskenderun’da 42 yıllık pazarcı olduğunu belirten Murat Nağaç tam kapanma kısıtlamasında vatandaşa hayır yapmak üzere Modernevler Mahallesi Salı Pazarına kamyonlarla sebze getirdi.

20 TON SEBZE

İskenderun’da 42 yıldır pazarcılık yaptığını ve hep kazandığını belirterek “Biz çalıştık, kazandık Allah da bize verdi. Mübarek Ramazan ayında, Pandemi dönemi ile tam kapanma sürecinde sıkıntı çeken insanlara bir nebze de olsa biz de katkı vermek istedik. Halkımıza dağıtmak üzere içerisinde domates, salatalık, patlıcan, biber, marul, patates, soğandan oluşan 20 ton sebze hazırladık. Halkımıza hayır için dağıtımını yapacağız” dedi.  

Modernevler Mahallesi Salı Pazarında sebze dağıtılacağını duyan vatandaşlar adeta semt pazarına atın etti. Kamyondan indirilen sebze halka hayır olsun diye poşetlere doldurularak dağıtılmaya başlandı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Ancak kısa sürede yoğunlaşan kalabalık yüzünden tam bir hengameye dönüşen, sosyal mesafenin ortadan kalktığı sebze dağıtımında izdiham yaşanınca polis müdahale etmek zorunda kaldı.

Hayır yapan pazarcı Murat Nağaç polis tarafından uyarılarak, ‘Bu şekilde dağıtım yapılamayacağını, hayır yapılacaksa vatandaşın evine poşetlerle ancak bırakılabileceğini’ ileterek dağıtımın durdurulmasını, vatandaşların da dağılarak evlerine dönmeleri istendi.

 

Editör: TE Bilisim