İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına giren Payas Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan firmaları temsilen OSB Başkanı Osman Tufan’a tebrik ziyaretinde bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Öksüz,

Başarılarından dolayı Payas Organizendeki firmaları tebrik eden Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz ; “İstanbul Sanayi Odası’nın açıkladığı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına giren firmalarımızı, tebrik edelim istedik. Sizlerin şahsında firmalarımızı tebrik ediyorum” dedi.

ÖNCE ÜRETELİM,

SONRA YOL YAPALIM

İlçe Başkanı Öksüz, Milli Görüş’ün ülke kalkınmasındaki bakış açısından söz ederek şu açıklamada bulundu:

“Milli görüşün gayesi önce manevi kalkınmadır. Çünkü manevi kalkınma olmadan, maddi kalkınma olmaz. Ardından da gayesi maddi kalkınmadır. Biz yollara karşı değiliz. Önce fabrika yapalım. Sonra da bu fabrikalardan kazandığımız gelirlerle yol yapalım. Önceliğimiz sermayeden yol yapmak olmasın, üretip kazanarak yol, köprü, hastane yapmak olsun. Bu öncelikleri karıştırdığımız için işte bugün bu ekonomik buhranları yaşıyoruz. Payas Organize Sanayi Başkanımız Osman Tufan’ın şahsında devler ligine giren Payas Organize Sanayi bölgemizdeki firmalarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Tufan Endüstri fabrikası Sayın Osman Tufan’ın fabrikasıdır. Bundan dolayı ayrıca şahıslarını tebrik ediyorum. Firmalarımızın başarıların artarak devam etmesini diliyoruz.”

Payas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Osman Tufan ise ziyaretlerinden ötürü Saadet Partisi İlçe Başkanı Öksüz’e  ve ekibine teşekkür etti.

CW Enerji panelleri ile enerji ihtiyacına kalıcı çözüm CW Enerji panelleri ile enerji ihtiyacına kalıcı çözüm

Editör: TE Bilisim