Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Geçen hafta sonu oynanan İskenderunspor-Darıca maçının değerlendirmesini yaparak takımın oynadığı oyundan pek memnun olmadığını ve maç esnasında yaşanan olayların da talihsizlik olarak niteleyen Riekerink; “Oynadığımız oyundan pek memnun değilim. Normalde yüksek tempo futbol oynuyoruz. Bence temel hatalar da yaptık. Oyunun içerisinde ayrıca dinamik olarak da sportif bölümden çok memnun olduğumu söyleyemem. Tabii ki takıma 10 kişi kalmamıza rağmen son dakikalarda attıkları gol için de teşekkür etmem gerekiyor, bırakmadılar maçı çünkü. Fark yaratan da bu, en azından maçı kaybetmedik. Çok güzel bir takım çabası vardı” dedi.

Bazen Türkiye'de insanların duygularının çok mutlu veya çok üzgün olabildiğine işaret eden Riekerink şunları söyledi: “Bunu çok fazla oyunda görebildim. Özellikle deplasman maçlarında insanlar tribünden çok fazla oyuna dahil oluyor. Bu güzel bir şey de olabiliyor bazen, bazen de iyi değil. Tabii ki olan şeyler, bütün bu duygular da maçın sonunda bir kavgaya bile sebebiyet verebiliyor”

Bu hafta sonu Pazar günü oynanacak deplasman ile ilgili de görüşlerini paylaşan Riekerink “Tekrar yapay sahada oynayacağız. Şimdiye kadar gerçekten çok sevdiğimiz bir saha olmadı sanırım o yüzden seçtiler bu sahayı. Ama bu bizim için şu an ekstra bir motivasyon oldu onların bunu yapması oraya gidip, ‘bu sahada da oynayabileceğimizi’ göstermek için çünkü biz gerçekten çok iyi bir takımız. O yüzden bizim için önümüzdeki mücadelede aşmamız gereken bu olacak. Hala iki tane maçımız var devre arasından önce. Ben buraya başladığımda 11. Sıradaydık, şu anda ikinci sıradayız. Tabii ki herkes bizim amacımızı biliyor, ‘2 lige yükselmek!’ Bunun en kolay yolu da şampiyon olmak. Bizim de birinci sıraya çıkmamız gerekiyor. O yüzden bütün maçlardan puanlar almak asıl işimiz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim