İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen, tek liste halinde gidilen seçimlerde mevcut Başkan Doğan Erten, PÜİS Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Bölge Başkanlığına tekrar seçildi.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) İskenderun Şube Başkanı Doğan Erten “Biz devletimize katma değer, işsizlerimize iş ve istihdam sağlıyoruz. Olağan genel kurulumuza geldiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçimlerden daha da güçlenerek çıkacağız. El birliği ile Sendikamızı daha güçlü yarınlara ulaştırmak için daha çok çalışacağız” dedi.       

PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş da, Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası olarak gerçek bir aile olduklarının altını çizerek birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettikleri sürece daha güçlü bir sivil toplum kuruluşu olabileceklerini söyledi.      

Genel Kurula katılan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise PÜİS Bölge Başkanlığı görevine yeniden seçilen Doğan Erten’i kutlayarak “Aynı zamanda bizim de Vakıf Başkanımızdır. İskenderun’a ve bölgeye önemli hizmetleri vardır.  Kendisine ve tüm sendika yöneticilerine 14. Genel kurulun hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ayrıca günün anısına, PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş’a plaket taktim etti.

Genel Kurulu toplantısına PÜİS Genel Başkanı İmren Okumuş, Genel Merkez Yöneticilerinin yanı sıra Bölgede faaliyet gösteren işletmeler ve sendika üyeleri, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, Esnaf Oda Başkanları ve üyeler katıldı.

Editör: TE Bilisim