Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile personeli kendi aralarında para toplayarak İsmet İnönü Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Ece Akar'ın yaşam özgürlüğüne katkı sunmak üzere akülü bisiklet hediye ettiler.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne davet edilerek beklemediği bir sürpriz yapan polis abileri, ablaları ve amcaları Ece Akar’ı hem sevindirdi, hem de duygulandırdı.

 

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş'in eşi Sevda Güneş'inde yalnız bırakmadığı bu unutulmaz anlamlı günde duygularını ifade eden derslerinde de başarılı Ortaokul öğrencisi Ece Akar, "Polis abilerime çok teşekkür ederim. Bu günün hayatımda çok özel yeri olacak. Bizleri koruyup kollayan polislerimiz aynı zamanda böyle bir düşünce ile kalplerimizi bir kez daha kazanmışlardır. Onlara hep dua edeceğim. İyi ki varsınız" dedi.

 

Ece Akar'ın annesi Sevda Akar da bu sürpriz karşısında duygularını dile getirerek "Ben Ece'yi okula götürürken çok zorlanıyordum. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız, her zaman hayır dualarımızda olacaksınız" diye konuştu.

 

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de bu ülkenin geleceği olan öğrencilere tahsil hayatını kolaylaştırmak için bir nebze de olsa katkı sunmaya çalıştıklarına vurgu yaparak şunları söyledi: “Sen bizim canımızsın. Bu bisikletle okuluna gidip geleceksin. Okuyup bu vatana hayırlı bir evlat olacaksın. Sana güveniyorum, Sen de bizim bir kızımızsın artık"

 

 

Editör: TE Bilisim