Play-off hazırlıklarını 3-4 hafta öncesinden başladıklarını kaydeden İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat “Sezonu 74 puanla ikinci sırada bitirdik. Hedef başta direkt çıkmaktı o olmadı. İkinci B planımız olduğunu söylemiştim, şimdi play-off. Play-off’da Ordusporla eşleştik” dedi.

 

Play-off için hazırlıklarını 3-4 hafta öncesinden başladıklarının altını çizen Teknik Direktör Yenihayat “Oyunculara bunu tebliğ ediyorduk. Kimlerle oynayabileceğimiz hakkında çalışmalar yapıyorduk. Ordu, Aksaray, Alanya ve Iğdır üzerinden planlarımızı yapıyorduk, Alanya dışarıda kaldı, Iğdır, Aksaray, biz ve Ordu play off'a kaldı. Bizim de ilk yarı finaldeki rakibimiz Ordu oldu. Ordu takımıyla daha önce 2 kere oynadık, ikisini de kazandık ama play-off maçları biraz daha farklı oluyor. Lig serüvenine göre play off'lar başka havada oynanıyor, onun da bilincindeyiz, takımımızı ona göre hazırlıyoruz” diye konuştu.

 

İSKENDERUN SPOR İSTEDİĞİNİ ALDI İSKENDERUN SPOR İSTEDİĞİNİ ALDI

Ordu spor takımının da iyi bir ekip olduğunu vurgulayan Yenihayat “İyi oyunculardan kurulu bir ekip ama biz hep şunu söylüyoruz. Bu ligde biz istediğimiz oyunu sahaya yansıttığımız zaman, oyuncularımız kendi karakterlerinin sahaya yansıttığı zaman bizi bu grupta ve oynayacağımız play-off’da yenebilecek bir takım olduğunu düşünmüyoruz. Her maçı kazanmak için çıkacağız. İlk maç Ordu’da, oradan avantajlı bir skorla dönüp içerideki maçları kazanıp inşallah finale kalıp finalde de şampiyonluğu yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim