İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) üniversiteler arasında rekor sayılabilecek bir maaş promosyonu anlaşmasına imza atıldı. İSTE’de görevli 729 akademik ve idari personeli ilgilendiren banka promosyon anlaşması imzalandı. İSTE Senato Salonunda gerçekleştirilen anlaşma imza törenine İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yüksek ve Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu ile Türkiye Halk Bankası temsilcileri katıldı.

Dört yıl boyunca maaşlarını Türkiye Halk Bankası'ndan alacak olan İSTE Personeline maaş promosyonu kapsamında 11.200 TL'lik ödeme Ocak ayında ve tek seferde yapılacak. Kamu ve özel bankaların yöneticilerinin iştirak ettikleri maaş promosyonu ihalesinde en cazip teklifi veren banka Türkiye Halk Bankası, 11.200 TL'lik promosyon ödemeleri hakkında İSTE çalışanlarını bilgilendirilecek.

İmzalanan maaş promosyon anlaşmasından sonra İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “maaş promosyonu maaşı fark etmeksizin tüm personelimiz için eşit miktarda olacaktır. Anlaşmamızın İSTE personelinin en yüksek faydasına olmasını diliyorum, hayırlı olsun” dedi.

Bingöl’de 250 milyon ton demir cevheri rezervi… Bingöl’de 250 milyon ton demir cevheri rezervi…

Editör: TE Bilisim