Genel Kurula Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, Başkanvekili Erol Akın, esnaf oda başkanları ile Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası üyesi meslek erbapları katıldı.

Katma değerli ihracata odaklandı Katma değerli ihracata odaklandı

Genel Kurula divan başkanlığı yapan HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz, birlik ve beraberliğe  vurgu yaparak, esnafların talep ve sıkıntılarına çare bulmak hedefiyle çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

Başkan Mustafa Çöloğlu,  Pandemi nedeniyle esnafın çok sıkıntılı dönemler geçirdiğini belirterek "Bu zor dönemlerimizde bizlere destek olan oda başkanlarımız, belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız, emniyet müdürü ve jandarmamıza buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Pandemi döneminde sınırlı saatlerde açık olmaktan dolayı diğer meslek dallarına göre şanslıydık. Emniyet güçlerimiz bu konu da bizlere çok yardımcı oldu” dedi.

 ELEKTRİK FATURALARI GÜNDEMİMİZDE

Gündemlerinde iki önemli konu olduğunu birincisi elektrik diğeri parekende yasası olduğuna dikkat çekerek, konuların üzerinde hassasiyetle durduklarını ve takipçisi olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Çöloğlu, kongreye katılım gösteren başta üyeler olmak üzere tüm tostlarına teşekkür etti, yeni yönetimin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Tek liste ile gidilen seçimde İskenderun Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nda Mustafa Çöloğlu başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

“Memet Akbaş, Sultan Süleyman Soylu, Hasan Şanlı, Beşir Dursun, Emir Horuz, Caner Ömeroğlu, Semir Tultak, Mehmet Ali Başkara’’

Bu arada Olağan Genel Kurula katılımlarıyla manevi destek veren  Başkan Mustafa Çöloğlu'nun da aralarında bulunduğu deniz grubu birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

 

 

Editör: TE Bilisim