Haluk Levent Adana'yı salladı Haluk Levent Adana'yı salladı

Gece program için geldiği İskenderun’da gündüz birçok yeri ziyaret eden, aynı zamanda çarşı merkezinde alış-veriş yapan Murat Övüç Pınarbaşı Mahallesi’ndeki Aziz Corc (Mar Circos) Ortodoks Kilisesi’nde mum yakıp, dünya başarı için dua etti.

Sahneye çıkmadan önce iskenderun.org mikrofonlarına konuşan eğlence gecelerinin aranan ismi Murat Övüç “İskenderun halkına esnafına herkese teşekkür ediyorum, çok güzel karşıladılar beni. Yolda yürüyemedim, izdiham oldu, resim çektirmek isteyenler…” dedi.

Kandilin dini vecibelerinden biri olduğunu, İskenderun’a gelmişken hem özel bir yatırı, hem de kiliseyi ziyaret etmek istediğini ifade eden Murat Övüç “Medeniyetler şehri İskenderun’dayım. Tabi ki Müslümanız, hepimizin Allah’ı bir ama burada dua etmek istedim. Ülkeme barış huzur, mutluluk, sağlık, kendim, ailem için mutluluk huzur barış, tüm dünya için Hristiyan’ı, Müslümanı, Ermeni her ne olursa olsun, kardeşlik için mum yaktım. Berat kandili, berat kandiliniz mübarek olsun. Biliyorsunuz bir savaş var, kardeş kardeşi vuruyor. Artık dünyada huzur, barış sağlık diledim” diye konuştu.  

 

Güçlü sesi, sahne performansı, şovuyla konuklarına unutulmaz bir gece yaşatan Murat Övüç seslendirdiği şarkılarla gece boyunca hayranlarını coşturdu, adeta ayrı bir dünyaya taşıdı. Program boyunca hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilisim