Hafta sonu Adana’da iki gün süren şampiyonaya Raks Spor kulübü 17 sporcuyla mücadele etti. Mücadele sonrasında tüm sporcular madalya kazanırken, 7 birincilik, 9 ikincilik ve bir de üçüncülük dereceleri elde etti.

 

Kilolarında dereceye giren sporcular, birinciler, Tuana Dokumacı, Fevzi Dokumacı, Mustafa Nebi Barak, Hamit baran Küçük, Hüseyin Oğuz, İbrahim Sefa Sever ve Aziz İlbeyi, ikinciler, Nuhdem yıldı, Havin Görgöz, Diren Özer, Süleyman Oğuz, Miraç Coşkun, Hazan Berken Yıldız, Berat Yaşar, Ceren Aydınlı, Nilsu Ekmen ile üçüncü de Melik Enes Oğuz.

 

Raks Spor Kulüp yöneticisi Hülya İlbeyli ve Antrenör Serdar Keskin, gözetiminde yaptıkları çalışmaların karşılığını alan İskenderunlu sporcular, kente mutlu dönerken, emeği geçenlere de teşekkür etti.

 

DOKUMACILARIN BAŞARISI

İki günlük turnuvada tüm dikkatleri üzerine çekilmesine yol açan şampiyonlar Tuana-Fevzi Dokumacı kardeşler, performanslarıyla da otoriterlerden tam not aldı. Birçok birincilikler alan Dokumacı kardeşler, Haziran ayında yapılacak olan Muay Thai şampiyonasın öncesinde de gözlerini şampiyonluğa dikti.

Zeynep-Deniz Şahutoğlu spor tesisi açıldı… Zeynep-Deniz Şahutoğlu spor tesisi açıldı…

Editör: TE Bilisim