İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimler İskenderun Gümrük Müdürlüğü tarafından, Sahil Sağlık Denetim Merkezi ve İskenderun Liman Başkanlığı ile koordineli olarak yapıldı.  Gümrük Müdürü Melahat Özdemir, İskenderun Liman Başkanlığı yetkilileri Oktay Temel, Ali Çatal, İskenderun Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Yusuf Coşkun, İMEAK DTO İskenderun Şubesi Meclis Üyesi Selçuk Özer, gümrük kısım amirleri ve muhafaza memurları eğitime katıldı.

Katılımcılara uluslararası sefer yapan gemilere giriş çıkışa bağlı gümrük süreçlerine ilişkin, diğer kurumların iş ve işleyişinin nasıl olduğu hakkında bilgiler paylaşıldı.   

İskenderun Liman Başkanlığı Yetkilileri Oktay Temel, Ali Çatal, Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Yusuf Coşkun ve İMEAK DTO İskenderun Şubesi Meclis Üyesi Selçuk Özer, Kısım amiri ve muhafaza memurlarına uluslararası sefer yapan gemilere giriş çıkışa bağlı gümrük süreçlerine ilişkin olarak diğer kurumların iş ve işleyişinin süreçlerini aktardılar.

Promosyon ve reklam sektörünün 'Promogift' beklentisi Promosyon ve reklam sektörünün 'Promogift' beklentisi

Editör: TE Bilisim