Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, haftalık olağan basın toplantısında yerel gündemle ilgili konuları değerlendirdi. İlçe binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, son günlerde trafik kazalarının meydana geldiği Payas otoban çıkışı polis kontrol noktasını gündeme getirdi.

Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, polisin denetim ve uygulamalarını desteklediklerini ancak kontrol için seçilen noktaların geniş anlamda ele alınması ve değerlendirilmesi gerektiğini savunarak, yaşanabilecek olumsuzlukların da hesaba katılmasını istedi.

Otoban çıkışından sonra oluşan yoğun araç trafiğinde küçük araçları, ağır vasıtaların kör noktada olmasından dolayı göremediğini ve kazaya sebebiyet verdiğini ifade eden Başkan Öksüz “Özellikle mesai bitiminde oluşan yoğunlukla beraber polis kontrol noktasında büyük vasıta araçların küçük araçları geç fark etmesiyle kazalar meydana geldiğini görüyoruz. Bu nedenle en kısa zamanda bu noktaya yetkilerin el atarak kazaların önlenmesi için gerekli tedbirler alınmalıdır. Bundan sonra belirlenecek noktalar daha iyi araştırılıp tespit edilmelidir. Daha büyük facialara yol açmadan bu nokta değiştirilmelidir” dedi.

Başkan Öksüz, basın toplantısının ardından kontrol noktada meydana gelen trafik kazalarının görsellerini de paylaşarak konunun önemini ortaya koydu.

Editör: TE Bilisim