İskenderun Denizciler Mahallesinde akşam saatlerimde evlerinde yan yana ölü olarak bulunan Aleyna ve Mehmet Ali Mert ile anne Aynur Mert'in eşi eski uzman çavuş T. M’nin yakalanması için Osmaniye'de operasyon düzenlendi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekiplerle, Osmaniye İl Emniyet müdürlüğü asayiş ekipleri ile jandarmanın ortak operasyonu sonucu yakalanan T. M. şüpheli olarak sorgulanmak üzere İskenderun'a getirildi.

İskenderun’da özel ekibin eldeki bulguları da değerlendirerek yapılan sorgulamanın ardından eşi ve iki çocuğunu öldürdüğü iddiasıyla eski Uzman çavuş T. M. geniş güvenlik önlemleri altında Adliye’ye getirilerek adalet huzuruna çıkartıldı.

CENAZELER OSMANİYE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Bu arada Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından anne Aynur Mert ile çocukları Aleyna Mert ve Ahmet Ali Mert'in cenazeleri aileye teslim edildi. Karayoluyla Osmaniye'ye getirilen cenazeler için asri mezarlıkta cenaze töreni düzenlendi. İkindi vaktine müteakip kılınan cenaze namazının ardından anne Aynur Mert ile çocukları Aleyna Mert ve Ahmet Ali Mert gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Editör: TE Bilisim