Turuncu mavili takım Karadeniz deplasmanın da 52 Ordu Spor'u yenerek dörtte dört galibiyetle haftayı tamamlamasının ardından kendi evinde oynayacağı Altındağspor hazırlıklarına sıkı bir şekilde başladı.

 

Kendi tesislerinde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink gözetiminde aralıksız sürdürülen antrenmanlarda dahi takımı yalnız bırakmayan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, bu hafta Altındağsporu yenerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

BU HAFTA LİDER OLABİLİRİZ

Üst üste aldıkları dört galibiyet bugüne geldiklerini, alınan sonuçlardan memnun olduklarını vurgulayan Başkan Bolat “Hedefimiz şampiyonluk her maç bizim için ayrı bir final, Altındağ maçına da çok iyi hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz rakiplerimizde deplasmanda oynayacak belki bu hafta Allah’ın izniyle lider olabiliriz. Taraftarlarımızı seyircilerimizi maça bekliyoruz. Gelsinler takımlarına destek olsunlar” diye konuştu.

 

Takımın genel durumunda herhangi bir sıkıntı sorun olmadığını da hatırlatan Başkan Bolat, sarı kart cezalısı olmadığını, Enes soyun durumunun maç günü belli olacağını kaydetti.

 

Üçüncü lig ikinci gurupta 19 puanla lider Düzcezporun ardından bir puan farkla İskenderunspor ikinci sırada.

 

 

Editör: TE Bilisim