Yeni sezona bir hafta kala İskenderunspor A.Ş. ile Kahramanmaraş spor arasında oynanan, turuncu-mavili taraftarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmayı Kulüp Başkanı Hakan Bolat ile Kulüp CEO'su Jan Olde Riekerink, yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Turuncu-mavili taraftarın ilk maçını izlediği İskenderunspor A.Ş. takımı, Kahramanmaraş karşısında maçın ilk dakikalarından itibaren kendini hissettirdi.

5. DAKİKADA GOL

İskenderunspor A.Ş. yüklendiği Kahramanmaraş spor kalesi önünde 5. Dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Abdurrahman Kuyucu, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.  

Karşılıklı ataklarla seyri güzel bir maç ortaya koyan iki takım da rakip kaleleri yoklayarak gol yollarını zorladı. İlk yarının bitimine dakikalar kala konuk ekip Kahramanmaraş spor durumu eşitleyen golü kaydederek 1-1 yaptı.  

ilk yarısı karşılıklı berer golle noktalanan karşılaşmanın ikinci yarısında da her iki takım, rakip kalede gol pozisyonları yaratmaya çalıştı. Yakalanan pozisyonlar gole çevrilemeyince, ikinci 45 dakikada başka gol olmadı ve hazırlık maçı 1-1'lik skorla sonuçlandı. 

 

Editör: TE Bilisim