HESOB Başkanvekili, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, Terziler Odası Başkanı Mehmet Ordulu, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nuri Tabaş Kahveciler Odası Başkanı Orhan Gezgin ile birlikte nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Uludağ Enerji Hatay’lı Depremzede Çocuklarla Uludağ Enerji Hatay’lı Depremzede Çocuklarla

 

Mesleğe yıllarını veren ekibin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı’nı kutlayan Esnaf Odaları Başkanları, bir süre önce annesi vefat eden İskenderun.org Haber Portalı Editör ve Yazı İşleri Müdürümüz Halit Sapmaz’a başsağlığı dileğini de ilettiler.

 

Güncel konuları, bölge ile ilgili haberleri iskenderun.org haber portalından takip ettiklerini belirten Esnaf Oda başkanları, ekonomik darboğazın her alanda kendini hissettirdiğini, özellikle de esnaf oda başkanları olarak kendilerinin bu durumun çok yakın tanıkları olduklarını söylediler.    

İskenderun Ajans bünyesinde iskenderun.org ile Sektörel Ekonomi Dergisi imtiyaz Sahibi Ufuk Aktuğ da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman esnafın yanında yer alarak, destekleyen haberler yapmaya özen gösterdiklerin vurguladı.

Editör: TE Bilisim