Turuncu-Mavili ekip, 13 Mayıs Cuma günü play-off yarı final ilk maçını Yeni Ordu Stadyumunda saat 20.00’de oynayacak. İkinci maç ise 18 Mayıs Çarşamba İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda saat 16.00’da oynanacak.

Play-off şampiyonluğunda ilerleyen kentin takımı İskenderunspor’un başarısını İskenderunlulara sorduk, iskenderun.org mikrofonlarına futbolseveler şunları söyledi;

-Ben İskenderun esnafı olarak başarılar diliyorum takımımıza, Allah yollarını açık etsin. Kulüp yöneticilerine, üyelerine, tüm sporculara, tüm İskenderunspor camiasına başarılar diliyorum, Allah önlerini açsın, başarılar diliyorum.

Bu haftaki maç Denizli ve bizim için önemli” Bu haftaki maç Denizli ve bizim için önemli”

-Memleketimizin takımı, başarılar diliyoruz, inşallah istedikleri yere ulaşırlar. Herkesin desteğini bekliyoruz.

-İskenderunspor’a başarılar diliyorum.

-Öncellikle çok mutluyuz, çok başarılı bir takımımız var, yönetimimiz çok iyi. Maçları sevinçle, ümitle takip ediyoruz. Play-off maçımız var Cuma günü, heyecanla bekliyoruz, inşallah başarılı olur. 2. ligde, layık olduğu ligde görmeyi istiyoruz İskenderunspor’u. Sıkı bir İskenderun taraftarıyız, layık olduğu yere geleceğine inanıyoruz.

-İskenderunspor’a başarılar diliyorum. 1983’den bir hesabımız var Orduspor’la, bir şampiyonluk hesabımız var. Federasyon tarafından bizden aldılar. Bu rövanşı mutlaka almamız gerekiyor. İnşallah iki maçı da en iyi şekilde alacağız, gönlümüz İskenderunspor’da.

-Başarılar diliyoruz takımımıza, el birliğiyle desteklemeliyiz.

-İskenderunspor’u sonuna kadar destekliyoruz, inşallah bundan sonra daha iyi olacağına inanıyoruz.

-Allah yardımcıları olsun.

-Başarılar diliyorum. Ben İskenderunspor’un eski futbolcusuyum, 17 sene futbol oynadım. Biz 2. ligdeyken Raymond Makzume zamanında 1. lige terfi edecektik, edemedik ve bu durumlara düştü İskenderunspor, geri kaldık.

-Çok mutluyuz, inşallah daha iyi yerlerde görürüz takımımızı.

-Dua ediyoruz, inşallah başarılı olur. Bir takım hangi lige çıkarsa, şehir de o lige çıkıyor. Emek verenlere teşekkür ediyoruz.

Editör: TE Bilisim