İskenderun’da son yıllarda Selçuk İnan ve İsmal Köybaşı'ndan sonra yeni bir yıldız daha doğuyor. Küçük yaşlarda gönül verdiği kaleciliğe Arsuz İdman Yurdunda başlayan İskenderunlu genç ve yetenekli file bekçisi Emir Kireççi, Hatayspor-Denizlispor maçında Hataysporun A takımına davet edilerek, hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadı.

 

14 yaşındayken, İzmir'de Altınordu takımının düzenlediği turnuvaya katılan genç kaleci, Almanya'dan 3 tane U-14 takımı, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor U-14 takımları katılmıştı. Bu turnuvada gösterdiği performansıyla beğenilerek o dönem yaşının çok küçük olması ve ailesinin rızası olmadığı için Trabzonspor ve Sivas spor kaleci Antrenörleri beğenmesine rağmen teklifi kabul etmeyerek gitmemişti.

 

İlhan Palut’un Teknik Direktörlüğü döneminde Atakaş Hatay spor takımına dahil olduktan sonra geçen süreçte kendini daha da geliştiren ve Bordo-beyazlı kulüpte tecrübeli futbolcular arasında kısa sürede kendisini sevdiren genç yetenekli Kaleci Emir Kireççi A takıma davet edilmenin mutluluğunu yaşıyor.  

 

Artık verilecek fırsatları iyi değerlendireceğine inanılan İskenderunlu genç kaleci Emir Kireççi Atakaş Hatayspor’un başarısı için mücadele edecek.

 

Editör: TE Bilisim