TFF 3. Lig 2. Grubunda zirve hesapları yapan takımlardan 68 Aksaray Belediye Spor ile İskenderun Spor, ligin ilk haftasında Aksaray Dağılgan stadında kıyasiye mücadele etti.

 

Aksaray Dağılgan stadında oynanan ve Serkan Gürbüz, Musa Murat Emre ile Yunus Yıldız hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada her iki takımın geliştirdikleri ataklarda ileri uç adamları gol yollarında başarılı olamayınca ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda temkinli başladı. 63. dakikada İskenderun Spor ceza alanı içerisinde meydana gelen karambolde, Fatih Çolak, altı pas çizgisi üzerinde topu filelere göndererek takımı 68. Aksaray Belediye Spor'u 1-0 öne geçirdi.

 

Kalesinde golü gören misafir ekip İskenderun Spor, rakibine oranla daha fazla atak geliştirirken, Aksaray Belediye Spor'da ani ataklarla galibiyeti korumaya çalıştı.

 

90+4’de Aksaray Belediye Spor'un geliştirdiği atakta Oğuzhan bir anda İskenderun Spor kalecisi Ramazan Haklı ile karşı karşıya kaldı. Oğuzhan'ın şutunda kaleci Ramazan Haklı topu son anda kontrole çelerek mutlak golü önledi.

 

90+6’da İskenderun Sporlu Osman Şahin, rakip ceza alanı civarında meşin yuvarlağa sert vurdu, filelere göndererek eşitliği sağlayan golü kaydetti, 1-1.

Gelen bu golün ardında ev sahibi 68 Aksaray Belediye Sporlular şoke olurken, İskenderun Sporlular da kente en azından bir puanla dönmenin mutluluğunu yaşadı.

Editör: TE Bilisim