Çeşitli zamanlarda Kızılay Şubesine giden şahıs, geçtiğimiz günlerde de yardım meleği Kızılay personelini darp ettiği, tam konu kapandı darken ise tehditlerin daha da artmaya başladığı ifade edildi.

Birçok kez polisin müdahale ettiği, mahkemeye sevk ettiği şahısın, her seferinde en fazla 15 gün olmak üzere Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kalıp geri çıktığında rahatsızlık vermeye devam ettiği bildirildi.

Her hastane çıkışı yine Kızılay İskenderun Şubesi’nin yolunu tutan şahısın, her seferinde olduğu gibi 10 Mayıs günü öğleden sonra da personeli darp etti ve öldürmekle tehdit etmesi sonucu, büyük bir korku yaşayan Kızılay İskenderun Şube personeli, uzun süre şokun etkisini üzerinden atamadığı kaydedildi.

Polisin müdahalesi sırasında, Kızılay personeline saldırıda kullandığı elindeki bıçak alınan şahsın cebinden de çeşit uyuşturucu madde ve hap çıktığı öğrenildi.

Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ve tüm personelin şikâyetçi olduğu şahısla ilgili akli dengesi yerinde olmadığı yönünde rapor bulunduğu iddiasıyla da yasal işlem yapılamadığı, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yapılan tedavi ve doktorların verdiği karar gereği yeniden toplum içiresine bırakılması korku ve endişenin katlanmasına neden oluyor.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile Asayiş ekibinin yakından ilgilendiği olay Başsavcılığında takibinde olduğu bildirildi.

Editör: TE Bilisim