3. lig Play Off çeyrek final rövanş maçını İskenderun FK, Belediye Kütahyaspor’un cezası nedeniyle tarafsız saha Afyonkarahisar Zafer stadyumunda oynandı.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat ile İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve ilçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş da izlediği maçın ilk golü konuk Turuncu-mavili ekipten 19’uncu dakikada Oğuzhan’dan geldi, 0-1.

Ev sahibi takım Belediye Kütahya spor 26’ıncı dakikada Enes’in golü ile beraberliği yakaladı ve maçın ilk yarısı 1-1’lik skorla sonuçlandı. 

Maçın ikinci yarısında ev sahibi ekip üst üste geliştirdiği atakların ardından 54. dakikada Enes kendisinin de takımının da ikinci golünü kaydetti ve skoru 2-1 yaptı.

70. dakikada ev sahibi ekip Belediye Kütahyaspor’dan Ömer kırmızı kartla takımını on kişi bıraktı.

ON DAKİKADA İKİ GOL

İkinci yarı turuncu-mavili ekipte bir buçuk dakika önce oyuna dahil olan Uğur, 61 ile 71. dakikalarda yakaladığı iki pozisyonu da gole çevirerek skoru 2-3’e taşıyarak İskenderun FK. A.Ş.’yi rahatlattı.

Kalan dakikalarda her iki takım da geliştirdiği atıklarda yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince maç İskenderun FK A.Ş. takımı rövanşı da 2-3’lük skorla kazanmanın sevincini yaşadı. Bu galibiyetle İskenderun FK İkinci lig yolunda çeyrek final engelini aşmanın coşkusunu yaşadı.

  

 

Editör: TE Bilisim