Teknik Direktör Can Güven’in göreve getirilmesiyle ilk antrenmanını Beş Temmuz stadında yapan İskenderun FK futbolcuları teknik heyet ile birlikte yeni bir çıkış için çalışmalarına start verdi.  

Bugünü kadar İskenderunspor başta olmak üzere birçok kez şampiyonluk yaşayan Teknik adam Can Güven futbolcularla antrenman öncesinde kısa bir konuşma yaprak bugün itibari ile tarihi şan ve şerefle dolu İskenderunspor tarihine yeni başarılar eklemeye devam edeceklerini söyledi.

İskenderun Futbol Kulübü sportif direktörü Güney Kanat ise futbolcuların da büyük gayretleriyle yeni teknik heyetle, büyük beklentiler içerisinde bulunan takımın iyi bir başlangıç ve çıkış yapacağına inandığını ifade etti.  

Teknik direktör Can Güven ve Yardımı Antrenör Zihni Özdemir, futbulcularla yaptığı toplantı sonrasında saha içerisinde çalışmalara başladılar.

Teknik Direktör Can Güven yaptığı açıklamada ise bugün burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak “Kendi evimizde ve şehrimize yeni başarıları kazandırmak için gelmiş bulunuyoruz. İnanıyorum ki şehrimizin önemli kurumları da bizlere destek vererek gücümüze güç katacaktır” dedi.

Editör: TE Bilisim