İskenderun’a yeni bir lokal kazandıran Beşiktaşlılar derneği yönetimi birlikteliklerini pekiştirmek üzere ailelerin de katıldığı kahvaltıda bir araya geldi. Dayanışma programında konuşan İskenderun Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Sedat Uysal, 2003 yılında bölgede 3 büyük kulüp içerisinde kurulan ilk dernek olduklarını belirterek “Yaklaşık 10 yıl boyunca kesintisiz olarak faaliyetlerimize devam ettik. Bu süre içerisinde birçok ciddi faaliyete imza atarak şehrimizin elit ve aktif deneklerinden biri olarak anıldık”  dedi.

YENİ JENARASYONLA DA

BÜTÜNLEŞİYORUZ…

Özellikle şehrin İskenderunspor özlemini gidermek adına dernek olarak 2010-2013 yıllarında turuncu-mavili takımı yeniden profesyonel liglere kazandırma mücadelesi verdiklerinin de altını çizen Uysal “Yaşadığımız bu kente çok şey borçluyuz. Toplumun büyük kesiminin özlemini o dönemde gidermemize rağmen bizleri yönetim olarak çok yıprattı. Bu durum haliyle dernek faaliyetlerimizi 2013’ten sonra sekteye uğrattı. Ancak şuanda daha iyi duruma geliyoruz. Geçen sezon kazanılan anlamlı şampiyonluk sonrası özellikle genç jenerasyondan arkadaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucu Derneği yeniden aktif hale getirmeye karar verdik ve ilk etapta oluşturduğumuz geçici bir yönetimle yeniden üye kayıtlarına başladık” diye konuştu.

SOSYAL HAYATA DOKUNACAĞIZ…

Dernek lokalinin de yeniden aktif hale getirmek için çalışmaları tamamlamak üzere olduklarının altını çizen Başkan Uysal “Şehit Pamir Caddesi üzerinde çarşı merkezinde kiraladığımız yer çok kısa bir süre sonra üyelerimizin hizmetine açılacak. Önümüzdeki süreçte inşallah Karaağaç bölgemizde ve Denizciler bölgemizde de şubeler oluşturup, yeni dernek lokalleri de açmayı planlıyoruz. Dernek lokalimizde maç yayınları izlenebileceği gibi, hafta içleri gün içerisinde de hizmete açık olacaktır. Lokalin, Çocuklarımızın doğum günü partilerini, hanımların gün toplantılarını yapabileceği bir mekan olarak da bilinmesini arzu ediyoruz. Derneğimizin sadece maçları izlemek, şampiyonluk kutlama organizasyonu yapmak amacıyla çalışan bir dernek olarak anılmasını değil, ihtiyaç sahibi başarılı öğrenci kardeşlerimize burs sağlama, yaşlılarımızın ihtiyaçlarına cevap verme ve aklınıza gelebilecek birçok benzeri faaliyetlerle de SOSYAL HAYATA dokunabilen bir dernek olarak anılmasını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.   

Editör: TE Bilisim