Tesiste at eğitimiyle birlikte akşam vatandaşlar, dostlarıyla yemek yeme ortamı buluyor. İskenderun’un yeni yaşam ve spor alanı olarak faaliyete giren Atlı Spor Kulübü, kapılarını basın mensuplarına açtı.

       

İskenderun Atlı Spor kulübü işletmecileri Mustafa Yener, Halit Yener ve İşletme Müdürü Ömer Faruk Bülbül, tesise davet edilen basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

 

Basın mensuplarına tesisi gezdiren işletmeciler, 30 dönüm alan üzerinde İskenderunlular için keyifli bir ortam oluşturduklarını kaydettiler.

 

Tesise ilişkin kısa bir bilgi veren Ömer Faruk Bülbül, ata sporu olan atlı spor faaliyetlerinde bulunmak gayesiyle atıldığını belirterek “Milli bir spor olan at biniciliğini yeni nesle sağlıklı ve huzurlu bir ortamda bilimsel olarak öğretmektir. Antrenörlerimizle 7’den 70’e binicilik sporunu hem teorik hem de pratik olarak kursiyerlerimizde uygulamaktayız. Toplamda 20 atımızın bulunduğu tesisimizde, hayvanat bahçesi, çocuk oyun alanı, kafeterya, restoran gibi yaşam alanlarımız da bulunmaktadır” dedi.

 

Firma ortaklarından Halit Yener de, Ömer Faruk Bülbül, İskenderun Atlı Spor Kulübü olarak hedeflerinin kentin ismini ülke geneline aktiviteleriyle duyurmak olduğunu vurgulayarak, geleceğe yönelik projelerinin de bulunduğunu ve tamamlama aşamasına geldiklerini söyledi.

 

Konuşmaların ardından basın mensupları, antrenörlerin gözetiminde atlara binerek bir süre at sırtına gezinti yaptı, atların cinsleri ve özellikleriyle ilgili bilgiler aldı.  

 

Editör: TE Bilisim