Ziyarette İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Başkan Yardımcısı Suphi Şaşati, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Demirkent, Özhan Akgünlü, Ümit Özdemir, Meclis Üyesi Bekir Şengül ve Şube Müdürü Ahmet Taştekin hazır bulundu.

Eski adliye binasının hükümet konağı olarak kazandırılmasında destekleri için İMEAK DTO İskenderun Şubesine teşekkürlerini ileten İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, ayrıca kent kültür turizmine katkı sağlayacak bir müzenin İskenderun’a kazandırılması için girişimlerinin olduğunu, bölge ekonomisine ciddi katkı sağlayacağına inandıkları Amanos tüneli sürecini de yakından takip ettiklerini söyledi.

İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu da, İskenderun’un kültürel ve ticari yatırımlarına şube olarak her daim destek verdiklerini ve bundan sonraki projeleri de desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Kutlu, özellikle İskenderun’a “Büyük İskender Müzesi” kazandırılması için yapılacak girişimlerin de hem takipçisi hem destekçisi olacaklarının altını çizdi.

Editör: TE Bilisim