Abdullah Sayek Anadolu Lisesi futbol takımı Antrenörü Sercan Kızılnar, okul idarecileri ve iş insanı Hasan Emir genç futbolcularla birlikte ziyarette yer alırken, günün anısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaza takımlarının 10 numaralı forma ve çiçek takdiminde bulundular.

İlk sekiz takım arasına giren İskenderun Abdullah Sayek Anadolu Lisesi Futbol takımı, Rize’de 9-13 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, şampiyon futbolcuları tebrik ederek, “Başarı elde etmek için disiplin, planlı çalışma azim ve gayret çok önemlidir. Ben de sizler gibi sporcuydum ve uzun yıllar futbol oynadım. Şehrimizden şampiyon olarak Türkiye finallerine katılmanız gurur verici. Sizlere başarılar diliyorum ve çok iyi yerlere geleceğinize inanıyorum” dedi.

İskenderun Abdullah Sayek Anadolu Lisesi Futbol takımı, antrenör ve okul idarecilerini ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yarımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı

Editör: TE Bilisim